доставка и плащане

ПОРЪЧКА


AVIV.bg е онлайн магазин, който приема поръчки единствено и само през уеб сайта, посредством пазарската кошница, тъй като наличностите на стоките, които предлагаме се синхронизират в реално време с нашия склад. С цел подобряване на качеството на услугата и задоволството на клиентите, НЕ приемаме поръчки по телефон или Facebook.
- Ако пазарувате онлайн за първи път или се затруднявате с направата на поръчка, то моля веднага да се свържете с нас.
- Всички поръчки в магазина биват изпращани от наши консултанти след потвърждение по телефон.


НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин AVIV.bg се извършва:
- в брой при получаване на пратката от куриера (пощенски паричен превод)


ДОСТАВКА
- Цената на доставката в онлайн магазин AVIV.bg се определя от куриерската фирма.
- Цената на доставката в онлайн магазин АVIV Men Fashion е 4.39 лв. до точен адрес или офис (изключително изгоден и удобен за клиента вариант). Куриерска фирма начислява допълнителна такса от 1.26% върху стойността на Вашата поръчка, заради услугата "Плащане на куриер" (пощенски паричен превод).
- Доставката се извършва с куриерски фирми в рамките на 1-3 работни дена (за дрехи, обувки и аксесоари) в зависимост от населеното място.
- Пратката може да бъде доставена на адрес на получателя личен или работен.
- Всички поръчки, направени след 15:00 ч. в рамките на делничен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден и биват получени на по-следващия работен ден. Всички поръчки, направени през уикенда се обработват и изпращат в понеделник или вторник.
- Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват в първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката. Всеки клиент на AVIV.bg си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда.


ПРОБА НА ДРЕХИ ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ
- Ние Ви даваме възможността при получаване на стоката от куриера да я отворите пред него, да я разгледате и да я пробвате в рамките на 15 мин. преди да заплатите. В случай, че стоката не отговаря на очакванията Ви, не е Вашият размер или откриете дефект, Вие имате правото да я върнете обратно на куриера или да я замените с нова, като разходите за обратна доставка се поемат от Вас.
Разбира се, Вие можете да приемете стоката от куриера, като я заплатите (при плащане с пощенски паричен превод) и да я пробвате на спокойствие в домашни условия.
- При отказване на пратка след преглед и тест стойността на двете куриерски услуги (за получаване и връщане) е за Ваша сметка (Клиента).


ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА ДРЕХИ
Ако размерът на избрания от Вас продукт не Ви е по мярка, можете да го замените за същия продукт с друг размер или друг продукт, като са спазени следните условия:
- Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
- Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари при наличие на такива.
- При замяна на стока, транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки (куриерска услуга).
Вижте пълните условия за връщане и замяна на стоки, закупени от AVIV.bg.


ГРИЖА ЗА ДРЕХИТЕ
За да осигурите по-дълъг живот на дрехите и аксесоарите, закупени от онлайн магазин AVIV.bg, спазвайте инструкциите за употреба, почистване и грижа, описани на техните етикети. Препоръчително пране на дрехите на 30 градуса при ръчен режим на пералната машина!


ДОВОЛЕН КЛИЕНТ
Нашата мисия е всеки един наш клиент да остане напълно удовлетворен от услугите и стоката ни и затова се стремим да обърнем персонално внимание на всеки от Вас.
Всяко Ваше мнение и препоръка са важни за нас. При забележки, трудности и съвети очакваме да се обръщате към екипа на AVIV.bg.