доставка и плащане

ПОРЪЧКА

AVIV.bg е онлайн магазин, който приема поръчки единствено и само през уеб сайта, посредством пазарската кошница, тъй като наличностите на стоките, които предлагаме се синхронизират в реално време с нашия склад. С цел подобряване на качеството на услугата и задоволството на клиентите, НЕ приемаме поръчки по телефон или Facebook.
     - Ако пазарувате онлайн за първи път или се затруднявате с направата на поръчка, то моля веднага да се свържете с нас.
     - Всички поръчки в магазина биват изпращани от наши консултанти след потвърждение по телефон. 


НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин AVIV.bg се извършва:
    - в брой при получаване на пратката от куриера (наложен платеж)
    - ePay.bg - най-разпространената система в България за онлайн разплащане
    - с банкова карта (кредитна или дебитна VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro,)
    - с карта Транскард.


ДОСТАВКА

    - Цената на доставката в онлайн магазин AVIV.bg се определя от куриерската фирма.
    - Цената на доставката в онлайн магазин АVIV Men Fashion е 4.85 лв. до точен адрес или офис (изключително изгоден и удобен за клиента вариант). Куриерска фирма начислява допълнителна такса от 0,6% върху стойността на Вашата поръчка, заради услугата "Плащане на куриер" (наложен платеж).
    - Доставката се извършва с куриерски фирми  в рамките на 1-2 работни дени (за дрехи, обувки и аксесоари) .
    - Пратката може да бъде доставена на адрес на получателя или до избран от него офис на куриерска фирма.
    - Всички поръчки, направени след 15:00 ч. в рамките на делничен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден и биват получени на по-следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента). Всички поръчки, направени през уикенда се обработват и изпращат в понеделник или вторник и биват получени във вторник или сряда.
    - Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват в първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката.      Всеки клиент на AVIV.bg си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда.


ПРОБА НА ДРЕХИ ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ

    - Ние Ви даваме възможността при получаване на стоката от куриера да я отворите пред него, да я разгледате и да я пробвате в рамките на 15 мин. преди да заплатите. В случай, че стоката не отговаря на очакванията Ви, не е Вашият размер или откриете дефект, Вие имате правото да я върнете обратно на куриера или да я замените с нова, като разходите за обратна доставка се поемат от Вас.
      Разбира се, Вие можете да приемете стоката от куриера, като я заплатите (при плащане с наложен платеж) и да я пробвате на спокойствие в домашни условия. 
    - При отказване на пратка след преглед и тест стойността на куриерската услуга за връщане на продуктите към нас е за Ваша сметка (Клиента).


ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА ДРЕХИ

Ако размерът на избрания от Вас продукт не Ви е по мярка, можете да го замените за същия продукт с друг размер или друг продукт, като са спазени следните условия:
    - Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
    - Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
    - Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари при наличие на такива.
    - При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.
Вижте пълните условия за връщане и замяна на стоки, закупени от AVIV.bg.


ГРИЖА ЗА ДРЕХИТЕ

За да осигурите по-дълъг живот на дрехите и аксесоарите, закупени от онлайн магазин AVIV.bg, спазвaйте инструкциите за употреба, почистване и грижа, описани на техните етикети. Препоръчително пране на дрехите на 30 градуса при ръчен режим на пералната машина!


ДОВОЛЕН КЛИЕНТ

Нашата мисия е всеки един наш клиент да остане напълно удовлетворен от услугите и стоката ни и затова се стремим да обърнем персонално внимание на всеки от Вас.
Всяко Ваше мнение и препоръка са важни за нас. При забележки, трудности и съвети очакваме да се обръщате към екипа на AVIV.bg.