• Резултатите от вашето търсене ще се покажат тук.

общи условия

Уеб сайтът www.AVIV.bg (наричани за краткост по-долу "онлайн магазин", "ние" или "нас") и свързаните с него услуги са направени достъпни за Потребители и Купувачи (наричани за краткост по-долу "Вие", "Вас" или "Ви") в съответствие на следните Общи условия за ползване, както и всички други описани в онлайн магазина правила, свързани с линк от тези страници (наричани за краткост Общите условия).
Моля, прочетете внимателно общите условия преди регистрация или да направите поръчки в онлайн магазина. Препоръчваме Ви да запазите копие на Общите условия за бъдещи справки.


УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Електронният магази AVIV е достъпен в интернет на адрес http://www.aviv.bg, чрез който Вие имате възможност да сключите договор за покупко-продажба и доставка на предлаганите от нас стоки и услуги след като маркирате, че се съгласявате с общите условия.
Oнлайн магазин AVIV предлага услуги и други. Публикуваната информация в AVIV.BG е общодостъпна и се предоставя безплатно в интернет.
Вие можете да се регистрирате безплатно в AVIV без да сте задължен да купувате, като преди това трябва да прочетете Общите условия и да ги приемете.
Можете да извършите покупка в AVIV.bg като регистриран потребител или като гост потребител (без регистрация), като и в двата случая трябва да прочетете Общите условия и да ги приемете.
Вие закупувате избраните от Вас продукти или услуги на обявените в сайта крайни цени сформиращи се от стойноста на продукта или услугата с добавена стойност на транспорт, при настоящите Общи условия условия.


ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Вие доброволно предоставяте своите лични данни при регистрация в уеб сайта.
Съобразно Закона за защита на личните данни, Вие имате право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискате от нас да бъде закрит Вашия потребителски профил. Ако желаете закриване на Вашия профил е нужно да напишете заявка през формата ни за обратна връзка в страница Контакти. След като Ви потвърдим нейното успешно получаване ще стартираме процедура по закриване на Вашия профил и в рамките на 14 дни цялата предоставена лична информация от вас ще бъде изтрита.
При регистрация или поръчка като гост, Вие автоматично се абонирате за нашия електронен бюлетин. Ние имаме право да изпращаме рекламни съобщения или SMS / Viber съобщение под формата на електронен бюлетин на посочения от Вас e-mail. Имате право да се отпишете доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнете на линка или позвъните на обявения телефон, който се намира на някой от получените от Вас електронни бюлетини (може това да е и първия).
Ние няма да предоставяме личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р.България.
В случай на неспазване на общите условия на онлайн магазин AVIV и нарушаване на етиката и правилата, администраторите на AVIV имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите без предупреждение.
Ние пазим бисквитки cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си и преживяването на потребителите.
Ние използваме инструментите Google Analytics, Facebook, за да отчитаме посещенията и поведението на своите потребители.
Можете да прочетете пълна информация за нашата Декларация за поверителност.


ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИИ, ВРЪЩАНЕ, ЗАМЯНА И ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА
Съгласно Закона за защита на потребителите и правилата за електронна търговия в Р.България, потребителят има право на рекламация в следните случаи: констатирани липси, дефекти на стоката или услуга. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за заменяне на стоката с нова или отбив от цената.
В срок от 14 дни след получаване на стоката (дата на получаване от куриер), клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
- Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, измачкана).
- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
- Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
- Не е отстраняван допълнителният етикет поставен от онлайн магазин AVIV, изискващ наличието му при замяна или връщане.
- Касов бон придружаващ поръчката.
При необходимост от възстановяване на сума, платена с карта от страна на потребителя, съответната сума ще бъда възстановена чрез картова операция по същата карта на потребителя, при плащане с наложен платеж, сумата се възстановява по банков път на сметка предоставена от клиента (титуляра).
Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.
В случай, че поръчката е изпратена с безплатна доставка и включен подарък към нея и клиента желае връщане и възстановяване пълно или частично на сумата по поръчка се съблюдава стойността. При пълно възстановяване на сумата, клиента е длъжен да върне изпратените подаръци към нея, както и да възстанови куриерските услуги при изпращането на поръчката към него. При частично възстановяване, ако сумата е по-малка от сумата за безплатна доставка, клиента връща подаръка и възстановява отново куриерската услуга. Сумата се прихваща от възстановяваната сума по банкова сметка. В случай, че не се върне подаръка от получената поръчка се прихваща стойността на подаръка от сумата за възстановяване. 
Внимание! Следните продукти не подлежат на връщане и замяна и могат да бъдат отказани единствено при преглед:
- Мъжко бельо
- Мъжки бански


ГАРАНЦИИ
Онлайн магазин AVIV.BG нe осигурява гаранционен срок на артикулите в сайта, ако освен това изрично не е упоменато в описанието на конкретен артикул.


ПРОМОЦИИ
Намаленията (предлагане на артикули с намалена цена) в онлайн магазин AVIV.BG са с определена начална и крайна дата, като старата цена е задраскана и ясно е посочена новата намалена цена.


РАБОТНО ВРЕМЕ
Поръчки в онлайн магазин AVIV се приемат онлайн 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в година.
Работното време на онлайн магазин AVIV за връзка с клиенти е: понеделник – петък, 10:00 – 18:00 часа.
Запазваме правото си да откажем приемане на поръчки направени по телефона. Поръчки главно се правят само онлайн. (това изключва и e-mail заявка)


ДРУГИ РАЗПОРЕДБИ
Ние имаме правото да променяме Общите условия по всяко време, без предизвестие, като новите условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.
Настоящите Общите условия важат за онлайн магазин AVIV.bg и за неговите посетители. С публикуването на евентуални промени в условията, клиентите автоматично се считат за уведомени за новите условия и ги приемат.

Данни за контакт с „Аления АФ“ ЕООД
Местоположение: Република България. 
Адрес: Хасково, п.код 6300, ул."Алеко Константинов" № 2
ЕИК 205482428
Тел.:+359 2 411 2487
Ел. поща: shop@aviv.bg

Дата на последна редакция: 01.09.2020 г.