• Резултатите от вашето търсене ще се покажат тук.

често задавани въпроси


Как да поръчам?
Поръчка можете да направите директно през сайта, Facebook страниците ни или по телефона. За ваше удобство и сигурност, препоръчваме поръчки през системата на сайта.


Възможно ли е получаване от офиса на онлайн магазина?
Не, това не е възможно. www.aviv.bg е платформа за онлайн пазаруване и всички поръчки се изпълняват посредством куриерска фирма само до личен или работен адрес за удобство на клиента.


С коя куриерска фирма се осъществява доставката?
Онлайн магазина използва куриерските услуги на фирма "Спиди".


Каква е цената на доставката?
Цената на доставката е 4,63 лв. до точния Ви адрес. Куриерска фирма "Спиди" начислява допълнителна такса от 1.2% върху стойността на Вашата поръчка, заради услугата "Плащане на куриер" (Наложен платеж). Пример: Ако си поръчате продукт от 12 лв. Общата сума ще бъде - 4,63 лв. + (12 лв. * 1.2 %) примерния продукт който е 12 лв. = 4,75 лв. ще бъде сумата, която ще трябва да заплатите за куриерската услуга + 12 лв. за стойността на продукта.


Какви са сроковете за доставка?
Всички направени поръчки се доставят с куриерска фирма "Спиди".
Сроковете за доставка са от 24 до 48 часа, в зависимост от населеното място и график за разнос на куриерската фирма.
Доставките се изпълняват само в работни дни.
Всички поръчки направени след 15:00 часа се обработват и изпращат в следващия работен ден.
Всички поръчки направени в почивни и официални почивни дни, се обработват и изпращат в първия възможен работен ден.


Как да платя?
Заплащането се извършва чрез Наложен платеж при получаване на поръчката, с банков превод,  възможност за плащане с карта (дебитна или кредитна) чрез ePay, myPos, Stripe, gPay или aPay.
  


Мога ли да заменя закупен продукт?
Закупена от нас стока може да се върне в 14- дневен срок при ненарушен търговски вид. За повече информация прочетете Общите Условия.


За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт?
В случаите, когато онлайн магазин www.aviv.bg няма вина за възникнала рекламация, разходите по обратната пратка са за сметка на клиента.


Как да се ориентирам в размерите и кой е моят размер?
В описанието на всеки артикул абсолютно точно е написан размера в сантиметри, моля преди поръчка го прочетете и се измерете.


Възможно ли е разминаване в цвета на продукта, с този на снимката й в действителност?
Снимките, които презентират продуктите, представят най-точно цветовете им. www.aviv.bg не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е разминаване в рамките на 1-3 тона на цвета, дължащо се на различните произведени партиди.


Мога ли да направя промени по поръчката си?
След като сте изпратили Вашата поръчка, тя се приема автоматично от наш служител. Именно за това промени по поръчката не са желателни. Но, ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с онлайн магазина най-късно до 2 часа след изпращането на заявката ако е в работен ден. В противен случай направете позвъняване до 15 часа на първия работен ден.