• Резултатите от вашето търсене ще се покажат тук.
Филтрирай по цвят
Филтрирай по размер
Филтрирай по кройка
Филтрирай по цена
РАЗМЕР
Филтрирай по размер
КРОЙКА
Филтрирай по кройка
ЦВЯТ
Филтрирай по цвят
ЦЕНА
Сортирай по цена

Мъжки официални ризи от AVIV: задължителни за Вашия гардероб


  • Облечете се така, че да оставите добро впечатление на работното място - не забравяйте да включите свежа бяла мъжка риза, когато подновявате гардероба си с работни дрехи. Изберете плътна бяла риза със стандартна кройка и копчета, с възможност за навиване на ръкавите или без - както предпочитате. Ако търсите цветна мъжка риза, може да изберете такава с бяла яка и бели ръкавели за максимално изчистена и елегантна визия. Съчетайте с черни панталони, кожени дерби обувки и стилен черен часовник. И воала - вече сте готов да покорявате нови корпоративни върхове. Следвайки новите тенденции, може да комбинирате тази визия с вратовръзка и дълъг мъжки блейзър.
  • Бъдете смели и експериментирайте, ако е възможно - бенгалските ивици се намират в по-смелия край на спектъра с ивици, заедно с карето, пейсли елементите, квадратчетата и точките. Последните могат да изглеждат много добре върху риза, ако са малки и дискретни по размер. Тези официални ризи имат ивици с варираща дебелина - могат да са по-тънки или по-дебели. За елегантен, но отличаващ външен вид в новата си работа, изберете бяла, сива или цвят слонова кост мъжка риза с бенгалски ивици и нормална яка. Съчетайте с тъмносив или черен панталон, кафяв колан и черни обувки тип Brogue.
  • Ако няма нужда от толкова екстравагантни решения за мъжки ризи, може да изберете официални ризи с миниатюрни детайли. Те са едновременно красиви и различни, ще бъдете забелязани с тях. Направете бизнес презентация и впечатлете всички, облечени в червена или бяла риза с черна яка; носете ризата с чифт черни панталони. Завършете визията си с блейзър и оксфорд обувки.
  • Изберете добре познатото удобство на официалните мъжки ризи с флорален принт. За следващото парти или вечеря с любим човек изберете кафява флорална риза с отворена яка и извит подгъв. Носете я с тъмно кафяв панталон с маншет и мъжки обувки тип Лодка. Кожено яке би помогнало да увеличите коефициента си на стил и привлекателност.

Защо мъжките ризи са важна част от цялостната визияПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Намери своя размер!
Намери своя размер!