• Резултатите от вашето търсене ще се покажат тук.
РАЗМЕР
Филтрирай по размер
КРОЙКА
Филтрирай по кройка
ЦВЯТ
Филтрирай по цвят
ЦЕНА
Сортирай по цена

Мъжки официални ризи от AVIV: задължителни за Вашия гардероб


  • Облечете се така, че да оставите добро впечатление на работното място - не забравяйте да включите свежа бяла мъжка риза, когато подновявате гардероба си с работни дрехи. Изберете плътна бяла риза със стандартна кройка и копчета, с възможност за навиване на ръкавите или без - както предпочитате. Ако търсите цветна мъжка риза, може да изберете такава с бяла яка и бели ръкавели за максимално изчистена и елегантна визия. Съчетайте с черни панталони, кожени дерби обувки и стилен черен часовник. И воала - вече сте готов да покорявате нови корпоративни върхове. Следвайки новите тенденции, може да комбинирате тази визия с вратовръзка и дълъг мъжки блейзър.
  • Бъдете смели и експериментирайте, ако е възможно - бенгалските ивици се намират в по-смелия край на спектъра с ивици, заедно с карето, пейсли елементите, квадратчетата и точките. Последните могат да изглеждат много добре върху риза, ако са малки и дискретни по размер. Тези официални ризи имат ивици с варираща дебелина - могат да са по-тънки или по-дебели. За елегантен, но отличаващ външен вид в новата си работа, изберете бяла, сива или цвят слонова кост мъжка риза с бенгалски ивици и нормална яка. Съчетайте с тъмносив или черен панталон, кафяв колан и черни обувки тип Brogue.
  • Ако няма нужда от толкова екстравагантни решения за мъжки ризи, може да изберете официални ризи с миниатюрни детайли. Те са едновременно красиви и различни, ще бъдете забелязани с тях. Направете бизнес презентация и впечатлете всички, облечени в червена или бяла риза с черна яка; носете ризата с чифт черни панталони. Завършете визията си с блейзър и оксфорд обувки.
  • Изберете добре познатото удобство на официалните мъжки ризи с флорален принт. За следващото парти или вечеря с любим човек изберете кафява флорална риза с отворена яка и извит подгъв. Носете я с тъмно кафяв панталон с маншет и мъжки обувки тип Лодка. Кожено яке би помогнало да увеличите коефициента си на стил и привлекателност.

Защо мъжките ризи са важна част от цялостната визия



ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Намери своя размер!
Намери своя размер!