• Резултатите от вашето търсене ще се покажат тук.
Филтрирай по цвят
Филтрирай по размер
Филтрирай по кройка
Филтрирай по цена
РАЗМЕР
Филтрирай по размер
КРОЙКА
Филтрирай по кройка
ЦВЯТ
Филтрирай по цвят
ЦЕНА
Сортирай по цена

Мъжки спортно-елегантни сака за всеки ден


Мъжки спортно-елегантни сака от AVIV


  • С едно копче - всички мъжки мъжки спортно-елегантни сака в нашия онлайн магазин са с по едно копче. Защо ли? Защото това е най-удобният и практичен вариант, с никакви или минимален брой допълнителни екстри като нашивки, джобчета и други. Ние знаем колко натоварени са мъжете в днешно време и че въпреки липсата на много свободно време, те държат на външния си вид. Саката с едно копче са универсално решение и може да се носят разкопчани, ако отдолу има риза с много копчета.
  • С две копчета - видимите шевове са една от уникалните и отличителни характеристики на спортно-елегантното сако, които го отличават от блейзера. Джобовете може да имат повече детайли, за да наложат непринудения характер на дрехата, която е подходяща за изключително много поводи.
  • С три копчета - джобовете с капак са много често срещани при тези модели, като придават една специфична елегантност на сакото. Както при всички сака с 3 копчета, само второто копче трябва да бъде закопчано. Често срещана вариация е 2 1/2, където горното копче е направено да не се закопчава поради ниското сгъване на ревера.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Намери своя размер!
Намери своя размер!