• Резултатите от вашето търсене ще се покажат тук.
РАЗМЕР
Филтрирай по размер
КРОЙКА
Филтрирай по кройка
ЦВЯТ
Филтрирай по цвят
ЦЕНА
Сортирай по цена

Мъжки спортно-елегантни сака за всеки ден


Мъжки спортно-елегантни сака от AVIV


  • С едно копче - всички мъжки мъжки спортно-елегантни сака в нашия онлайн магазин са с по едно копче. Защо ли? Защото това е най-удобният и практичен вариант, с никакви или минимален брой допълнителни екстри като нашивки, джобчета и други. Ние знаем колко натоварени са мъжете в днешно време и че въпреки липсата на много свободно време, те държат на външния си вид. Саката с едно копче са универсално решение и може да се носят разкопчани, ако отдолу има риза с много копчета.
  • С две копчета - видимите шевове са една от уникалните и отличителни характеристики на спортно-елегантното сако, които го отличават от блейзера. Джобовете може да имат повече детайли, за да наложат непринудения характер на дрехата, която е подходяща за изключително много поводи.
  • С три копчета - джобовете с капак са много често срещани при тези модели, като придават една специфична елегантност на сакото. Както при всички сака с 3 копчета, само второто копче трябва да бъде закопчано. Често срещана вариация е 2 1/2, където горното копче е направено да не се закопчава поради ниското сгъване на ревера.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Намери своя размер!
Намери своя размер!
Влезте в профила си Влез в профила си и се възползвай от предимствата!