• Резултатите от вашето търсене ще се покажат тук.

Мъжка вратовръзка на тъмно сини квадратчета цвят виолет

Мерки на манекена от снимката 
Вид: вратовръзка
Детайли: структорна с остър връх и малки квадратчета
Десен: розово
Дължина - 157см.
Ширина в най-долната част - 7см.
Състав:  100% полиестер,
Символи пране:  Не може да се използва центруфуга Да се глади при ниска температура (до 100° C ) Забранено избелването Да се пере в топла вода (до 30° C) Почистване с всякакъв разтворител

Код на продукта: AV13417

16.00 лв
Всички пратки се изпращат с преглед и тест + 14 дни право на връщане или замяна
Поръчка
Поръчка направена до 15:00ч. може да се обработи в същия работен ден и да се изпрати в деня на заявката, след потвърждение по телефона от наш служител.
След като изпратим поръчката Ви, може да я получите в рамките на от 1 до 3 работни дни, като зависи от населеното място.
Доставка
Всички пратки се изпращат само до домашен или работен (служебен) адрес, на територията на РБългария и на лица навършили 18 години.
Преглед и тест
Всяка една пратка се изпраща с опцията преглед и тест. В случай че нямате възможност да се възползвате от услугата, имате право на връщане и замяна в 14 дневен срок от получаването ѝ.
Плащане
Заплащането на поръчката Ви в сайта ни www.aviv.bg, може да бъде осъществено с дебита или кредитна карта VISA и MASTERCARD, международни дебитни карти VISA Electron, VPAY, национални дебитни карти MAESTRO с логото на БОРИКА. При този избор, Вашето плащане се обработва в реално време, използвайки съвременни платежни системи на myPos и Stipe. Поръчки платени с тези платежни системи се обработват и изпращат с приоритет, като плащанията са без допълнителни такси, с изключение на куриерската услуга!
Цена на доставка
Когато плащането бъде с наложен платеж се начислява такса наложен платеж от куриерската фирма, спрямо % от стойността от Вашата направената поръчка. Цената на доставка до личен или работен адрес ориентировъчно е около 5,60лв.
Безплатна доставка за поръчки над 200 лв.
Уеб сайтът www.aviv.bg, следва международните стандарти за връщане и отказ на поръчка, съобразени с Европейския потребителски център и Комисията за защита на потребителите в България.

Замяна
За да гарантираме максимален комфорт на всеки клиент, ние от AVIV - Мъжки дрехи Ви даваме две опции с направената поръчка.
- Всички наши пратки се изпращат с опция преглед и тест преди заплащане.
- В случай че нямате възможност да се възползвате от услугата преглед, Вие можете да върнете или замените продукта/ите до 14 дни, считано от датата на предаване на пратката от куриера към Вас. Повече, може да прочете тук

Връщане
Ако сте получили пратка с неподходящ размер или просто не Ви харесва, не отговаря на очакванията Ви, винаги можете да я върнете или замените, според нашата политика за връщане и замяна.
Използвайте ваучера за връщане, намиращ се във всяка пратка прикрепен към формуляра. Опишете във формуляра причината за връщане. Идете в най-близкият офис на Speedy и върнете пратката към нас, като покажете на служителите номера на ваучера за връщане.
В случай, че имате нужда от повече информация моля свържете се с нас на тел.: +359 2 437 30 73 или на shop@aviv.bg.
Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане.
- номера на Вашата поръчка (ще го намерите и в e-mail-а с потвърждение на поръчката или във Вашия профил, ако пазарувате като регистриран потребител).
- причина за връщане.
- при връщане, моля попълнете формуляра към пратката.
- в случай на връщане на поръчка и желание за възстановяване на сума, задължително върнете и касовия бон придружаващ получената поръчка.
- моля НЕ ВРЪЩАЙТЕ сами по куриер пратката, без да използвате ваучера за връщане.

подобни