• Резултатите от вашето търсене ще се покажат тук.
Extra Slim Fit

13 - Мъжка черна тениска с яка на цветни листа от палма

Описание на артикула Вид: поло тениска
Детайли: закопчаване с копчета, яка и щрих на ръкавите
Десен: принт - палмови листа
Мерки на манекена от снимката 
Височина: 189см.
Гръдна обиколка: 102см.
Килограми: 80кг.
Талия: 85см.
Ханш: 99см.
Модела е сниман с размер: М
Състав:  100% полиестер,
Символи пране:  Не може да се използва центруфуга Да се глади при ниска температура (до 150° C ) Забранено избелването Да се пере в топла вода (до 30° C)

Код на продукта: AV14345

35.00 лв
Всички пратки се изпращат с преглед и тест + 14 дни право на връщане или замяна
Как да изберем точния размер на тениската?
Всеки продукт има таблица с размери съобразени с модела и номерацията. Снимката пред таблица показва, кои размери трябва да вземете.
A) Измерена е цялата гръдна обиколка на тениската.
B) Измерена е цялата дължина на тениската.
13 - Мъжка черна тениска с яка на цветни листа от палма
Размер S M L XL
A 89 - 91 95 - 97 99 - 101 103 - 105
B 67 68 69 70
Поръчка
Поръчка направена до 15:00ч. може да се обработи в същия работен ден и да се изпрати в деня на заявката, след потвърждение по телефона от наш служител.
След като изпратим поръчката Ви, може да я получите в рамките на от 1 до 3 работни дни, като зависи от населеното място.
Доставка
Всички пратки се изпращат само до домашен или работен (служебен) адрес, на територията на РБългария и на лица навършили 18 години.
Преглед и тест
Всяка една пратка се изпраща с опцията преглед и тест. В случай че нямате възможност да се възползвате от услугата, имате право на връщане и замяна в 14 дневен срок от получаването ѝ.
Плащане
Заплащането на поръчката Ви в сайта ни www.aviv.bg, може да бъде осъществено с дебита или кредитна карта VISA и MASTERCARD, международни дебитни карти VISA Electron, VPAY, национални дебитни карти MAESTRO с логото на БОРИКА. При този избор, Вашето плащане се обработва в реално време, използвайки съвременни платежни системи на myPos и Stipe. Поръчки платени с тези платежни системи се обработват и изпращат с приоритет, като плащанията са без допълнителни такси, с изключение на куриерската услуга!
Цена на доставка
Когато плащането бъде с наложен платеж се начислява такса наложен платеж от куриерската фирма, спрямо % от стойността от Вашата направената поръчка. Цената на доставка до личен или работен адрес ориентировъчно е около 5,60лв.
Безплатна доставка за поръчки над 200 лв.
Как да запазим вида на дрехата?
Състав:  100% полиестер,
Символи пране:  Не може да се използва центруфуга Да се глади при ниска температура (до 150° C ) Забранено избелването Да се пере в топла вода (до 30° C)
*За да запазите вида на дрехата по-дълго време е необходимо да перете на ниска температура, като се съобразите с информацията посочена на етикета. Препоръчителна температура на пране е 30 градуса, като задължително се пере от отопаковата (обратната) странана дрехата. Моля обърнете внимание на инструкциите при гладене на каква температура се глади дрехата, като препоръчваме отново да се глади от опаковата (обратната) страна.
Уеб сайтът www.aviv.bg, следва международните стандарти за връщане и отказ на поръчка, съобразени с Европейския потребителски център и Комисията за защита на потребителите в България.

Замяна
За да гарантираме максимален комфорт на всеки клиент, ние от AVIV - Мъжки дрехи Ви даваме две опции с направената поръчка.
- Всички наши пратки се изпращат с опция преглед и тест преди заплащане.
- В случай че нямате възможност да се възползвате от услугата преглед, Вие можете да върнете или замените продукта/ите до 14 дни, считано от датата на предаване на пратката от куриера към Вас. Повече, може да прочете тук

Връщане
Ако сте получили пратка с неподходящ размер или просто не Ви харесва, не отговаря на очакванията Ви, винаги можете да я върнете или замените, според нашата политика за връщане и замяна.
Използвайте ваучера за връщане, намиращ се във всяка пратка прикрепен към формуляра. Опишете във формуляра причината за връщане. Идете в най-близкият офис на Speedy и върнете пратката към нас, като покажете на служителите номера на ваучера за връщане.
В случай, че имате нужда от повече информация моля свържете се с нас на тел.: +359 2 437 30 73 или на shop@aviv.bg.
Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане.
- номера на Вашата поръчка (ще го намерите и в e-mail-а с потвърждение на поръчката или във Вашия профил, ако пазарувате като регистриран потребител).
- причина за връщане.
- при връщане, моля попълнете формуляра към пратката.
- в случай на връщане на поръчка и желание за възстановяване на сума, задължително върнете и касовия бон придружаващ получената поръчка.
- моля НЕ ВРЪЩАЙТЕ сами по куриер пратката, без да използвате ваучера за връщане.

КОМБИНИРАЙ

НАМАЛЕНИЕ
-50%
Мъжки черни дънки с връзки отпред D46
Мъжки черни дънки с връзки отпред D46
29 30 31
НАМАЛЕНИЕ
-50%
Мъжки светло сини протрити дънки слим фит D47
Мъжки светло сини протрити дънки слим фит D47
32
НАМАЛЕНИЕ
-50%
Мъжки светло сиви дънки слим фит D42
Мъжки светло сиви дънки слим фит D42
30
НАМАЛЕНИЕ
-50%
Мъжки тъмно сини дънки протрити отпред слим фит D44
Мъжки тъмно сини дънки протрити отпред слим фит D44
33

подобни